Токуда Банк преустановява работно място при Кадастър - Хасково

Офиси и банкомати

Уважаеми клиенти,

С настоящото бихме искали да Ви информираме, че с решение на Управителния съвет на ТОКУДА БАНК АД, считано от 15.12.2017г. дейността на работно място при Кадастър – Хасково с адресгр. Хасково, бул. "Г.С.Раковски" № 26А се преустановява.

В тази връзка бихме искали да ви уведомим, че на 15.12.2017г. (петък) офисът на Банката на настоящия адрес ще работи с клиенти до 14:00 часа.

ВСИЧКИ КЛИЕНТСКИ СМЕТКИ, които в момента се обслужват от работно място при Кадастър – Хасково с адресгр. Хасково, бул. "Г.С.Раковски" № 26А ще продължат да бъдат обслужвани в офис Хасково, находящ се в непосредствена близост с адрес гр. Хасково, бул."Г.С.Раковски " № 8, както и във всеки един удобен за Вас офис на ТОКУДА БАНК в страната.

Адресите на всички офиси на Банката в страната.

Предварително молим за извинение, ако с тази промяна Ви причиняваме неудобство като благодарим за разбирането и доверието!

Надяваме се да продължим да бъдем в тясно сътрудничество и през следващата година, като Ви очакваме в офис Хасково на адрес: гр. Хасково, бул."Г.С.Раковски " № 8.

ТОКУДА БАНК АД ви пожелава успешна 2018 година!