Валутни курсове

Валутен калкулатор

Последно обновен: 11 Дек. 2023, 08:30
Валута Номинал Банката купува Банката продава
EUR 1 1,950000 1,962000
USD 1 1,796000 1,836000
GBP 1 2,248000 2,308000
CHF 1 2,014000 2,114000
JPY 100 1,228000 1,308000