Токуда Банк дава шанс на млади архитекти

Събития

Конкурсът е една от инициативите, с които Токуда Банк отбелязва 25-годишното си успешно присъствие на финансовия пазар. Участниците, класирани на първите 15 места, ще имат възможност да работят по идейни интериорни проекти за клиенти, финансирани от Банката с ипотечен кредит „Дом в строеж“ или „В сегашно време“ за закупуване на жилища, като ангажиментът ще се заплаща от финансовата институция.

„Щастливи сме, че можем да подкрепим млади и талантливи бъдещи архитекти и дизайнери, като им даваме възможност да натрупат опит в работата с клиенти и да обогатят творческото си портфолио още в началото на трудовия си път. В същото време ние подаряваме на наши клиенти по ипотечните ни кредити идейния проект за интериорния дизайн на жилището им, съобразен с техните изисквания и желания.“, сподели Анна Бонева, изпълнителен директор на Токуда Банк по време на официалната церемония в Дома на архитекта В София.

Конкурсът „Намерете своя първи клиент“ се проведе от 25 януари до 8 март и в него се включиха студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия, Нов български университет, Висшия строителен университет „Любен Каравелов“, Националната художествена академия, Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, Лесотехническия университет в София. Право на участие имаха всички настоящи студенти по архитектура: от първокурсници до дипломанти.