От 13 март Токуда Банк започва продажбата на монета „125 години от рождението на Панчо Владигеров“

Продукти и услуги

От 13 март Токуда Банк започва продажбата на монета „125 години от рождението на Панчо Владигеров“

Токуда Банк има удоволствието да ви информира, че от 13 март 2024 г. ще предлага в избрани свои офиси медна възпоменателна монета „125 години от рождението на Панчо Владигеров“. Монетата е емитирана от БНБ и е от серията „Български творци“, емисия 2024 г.

Номиналната стойност на възпоменателната монета е 2 лв. Цената й при пускане в обращение е 54.00 лева с ДДС.

Токуда Банк ще предлага монетата „125 години от рождението на Панчо Владигеров“ на каса в 4 свои офиси в градовете София, Пловдив и Варна.

В София възпоменателната монета ще се продава в офис Централно управление на ул. „Георг Вашингтон“ 21 и офис Македония на ул. „Алабин“ 1, в Пловдив – в офиса на Банката на ул. „Христо Ботев“ 91, във Варна монетата ще е налична в офиса на ул. „Братя Шкорпил“ 4, като в морската столица продажбата ще започне след 13 ч. на 13 март.

Повече подробности за медна възпоменателна монета „125 години от рождението на Панчо Владигеров“ можете да намерите в презентацията и информационната дипляна.

Продажбата на възпоменателни монети, емитирани от БНБ, е още една добра инвестиционна възможност, която Токуда Банк предлага на своите клиенти.