Kредитни карти със собствени средства

Кредитните карти със собствени средства са банкови карти, при които ползвате своите лични средства, за да плащате в търговски обекти и интернет, да правите резервации за хотели и рент-а-кар, да теглите суми от банкомати обозначени със знак Mastercard в България и в чужбина.

Изпратете запитване

Условия

Валута на сметката

Лева

Срок на валидност на картата

24 месеца

 • Със своята кредитна карта със собствени средства получавате сигурност, независимост и гъвкавост, когато се нуждаете от пари в брой или плащате своите покупки в страната и в чужбина.
 • Сами определяте с какви средства ще разполагате, не е необходимо да връщате средства по кредитната карта и не дължите лихва.
 • За да притежавате такава карта не е необходимо да кандидатствате за кредитен лимит от банката - внасяте средствата, с които искате да разполагате, по сметката на своята карта Mastercard.

Предимства

 • Плащате за стоки и услуги в търговската мрежа и интернет.
 • Използвате своята кредитна карта в магазини, хотели, ресторанти, пътни агенции, авиолинии, музеи, театри и др. по целия свят.
 • Теглите пари в брой в банкови гишета и на банкомати по целия свят.
 • Плащате в местната валута, където и да се намирате, като плащанията ще бъдат преизчислени автоматично в български лева - валутата на Вашата сметка.
 • Правите резервации за хотели, ресторанти, самолетни билети, за театър, концерт и др., без да губите време.
 • Взимате кола под наем, без да плащате депозит, спестявайки време и пари.
 • Следите лесно и удобно всички направени плащания - за своето спокойствие и по-добра отчетност.
 • Плащате по интернет - с Вашата Mastercard карта можете да поръчате всякакви стоки и услуги онлайн, във всички интернет магазини и сайтове, предлагащи различни услуги.

Изисквания

 • Да сте български или чуждестранен гражданин, постоянно пребиваващ в страната, на възраст над 18 години.
 • Да представите валиден документ за самоличност.

Кандидатстване

В офис на банката

Посетете офис на банката и заявете Вашата нова карта.

Онлайн запитване

Попълнете онлайн формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Допълнителни възможности

Плащане на битови сметки

Можете да заплащате своите комунални, абонаментни и други задължения на банкомат, в интернет на адрес www.epay.bg или чрез допълнителната услуга, която Ви предлагаме Електронни битови сметки – автоматично разплащане на задължения.

SMS известяване

Препоръчваме Ви да се възползвате от услугата, която предлагаме SMS известяване за извършени трансакции в страната и чужбина. С нея си осигурявате допълнителна сигурност и информация за извършените, чрез картата Ви плащания.

Сигурни мобилни разплащания

Можете да се възползвате и от услугата Mobi-B  – електронен портфейл, с която ще можете да управлявате банковата си карта от Вашия смартфон и по всяко време да имате 100% защита.

Сигурни плащания в интернет - 3DS сигурност на карти

С участие в Програмата на Mastercard SecureCode за ползване на 3DS код за сигурни плащания в интернет се осигурява допълнителна сигурност при плащания с дебитните и кредитни карти, издавани от Токуда банк АД в сайтовете за електронна търговия при търговци, участващи в програмата.

Сега, допълнително, по-високо ниво на сигурност при плащания в интернет

С цел осигуряване на още по-висока степен на защита и сигурност на Вашите картови плащания в интернет и в изпълнение на разпоредбите на българското законодателство и Директива (ЕС) 2015/2366 за платежни услуги, Токуда Банк АД автоматично ще регистрира всяка платежна карта за допълнително ниво на сигурност.

Ползването на Програмата 3DS за сигурни плащания в интернет се осигурява, чрез ползване на две пароли:

 • Статична, постоянна парола за потвърждаване на картови плащания в интернет.
 • Динамична еднократна парола, доставяна до Вас чрез СМС по време на извършване на транзакция в интернет.

Комбинацията от тези два пароли Ви осигурява още по-високо ниво сигурност на платежните операции, извършвани с карта в интернет.

За да промените своята статична парола, използвайте линка тук https://3ds.borica.bg/TDABK

ВАЖНО: Линкът е в сила за статична парола, получена в ПИН плик и статична парола, която вече знаете и ползвате, но бихте искали да промените

За повече информация моля, запознайте се с ръководството.

Онлайн банкиране


Услугата Интернет банкиране е защитена и надеждна система, достъпна по всяко време и място, на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 

Научете повече