Кредитна карта Mastercard Bonus Cash

Разполагате със средства по всяко време на денонощието, във всяка точка на света. С кредитна карта Mastercard Bonus Cash си осигурявате автоматично участие в лоялната програма на Токуда Банк АД „Бонус Кеш”.

Изпратете запитване

Условия

Валута на сметката

Лева

Срок на валидност на картата

24 месеца

Предимства

 • Получавате достъп до средствата по Вашата сметка, по всяко време на денонощието.
 • Пазарувате защитени в интернет, като ползвате допълнителен код за сигурност „3D Secure” на Mastercard.
 • Получавате информация за извършени плащания, тегления и наличности по Вашата банкова карта чрез SMS съобщения.
 • Можете да закупите туристически пакет или самолетен билет, да заплатите нощувка в хотел, наемете автомобил или друга услуга, свързана с пътуване или каквато и да е покупка, направена в България и извън границите на България.
 • Получавате максимална степен на защита при извършване на трансакции, чрез използването на чип технология от най-ново поколение.
 • Гарантирано разплащане по света, на терминални устройства и чрез интернет.
 • Теглене на пари в брой от всеки банкомат в страната и в чужбина, обозначен със знак Mastercard.
 • Индивидуални месечни извлечения, изпращани на посочен от Вас електронен адрес.

Програма за лоялност

 • "Бонус Кеш“ е програма за клиенти на банката, свързана с използване на кредитни карти, издадени от Токуда Банк, на ПОС терминали при търговци в страната.
 • Бонусът представлява сума в размер на 0,3% от стойността на всяко плащане с карта на ПОС терминал в България за покупки на стойност над 49,99 лв.
 • Бонусът се начислява автоматично, като обща сума за всеки отчетен период и се отразява като погасяване на задължения в извлечението по кредитна карта.
 • Лоялната програма „Бонус Кеш” е валидна само за кредитни карти, ползващи кредитен лимит, предоставен от Токуда Банк.
 • Участието в програмата се осъществява автоматично, при всяко ползване на картата на ПОС терминал при търговец в България за заплащане на стоки и услуги над 49,99 лв.
 • Необходимо условие за участие в лоялна програма „Бонус Кеш“ е договора за картата да не е прекратен и картата да е валидна.

Изисквания

 • Да сте български или чуждестранен гражданин, постоянно пребиваващ в страната, на възраст над 18 години.
 • Да представите валиден документ за самоличност.

Кандидатстване

В офис на банката

Посетете офис на банката и заявете Вашата нова карта Mastercard.

Онлайн запитване

Попълнете онлайн формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Допълнителни възможности

Плащане на битови сметки

Можете да заплащате своите комунални, абонаментни и други задължения на банкомат, в интернет на адрес www.epay.bg или чрез допълнителната услуга, която Ви предлагаме Електронни битови сметки – автоматично разплащане на задължения.

SMS известяване

Препоръчваме Ви да се възползвате от услугата, която предлагаме SMS известяване за извършени трансакции в страната и чужбина. С нея си осигурявате допълнителна сигурност и информация за извършените, чрез картата Ви плащания.

Сигурни плащания в интернет - 3DS сигурност на карти

С участие в Програмата на Mastercard Secure Code за ползване на 3DS код за сигурни плащания в интернет се осигурява допълнителна сигурност при плащания с кредитните карти, издавани от Токуда банк АД в сайтовете за електронна търговия към търговци, участващи в програмата .

Допълнително, по-високо ниво на сигурност при плащания в интернет

С цел повишаване на сигурността на плащанията с карти в интернет и в съответствие с приложимото европейско и национално законодателство, Токуда Банк АД внедри още един метод  при потвърждаване на онлайн плащанията с карти към търговци, които участват в програмите за допълнителна сигурност Mastercard Identity Check. Услугата е безплатна и е достъпна за всички притежатели на кредитни карти Mastercard, издадени от Токуда Банк АД.

Кое е новото?

Потвърждаване на онлайн плащания с биометрични данни
Този метод за потвърждение може да се прилага от клиенти, притежаващи кредитна карта Mastercard от Токуда Банк, за да потвърди онлайн трансакцията си без да е необходимо да запомня и въвежда статична или динамична парола.  Всеки притежател на банкова карта Mastercard от Токуда Банк може да активира този метод за идентификация и потвърждение на онлайн плащанията посредством биометрични данни като изтегли на своето смарт устройство приложение B-Trust на Борика АД, след което да регистрира картата си на Клиентската страница на банката, като използва линка тук: https://3ds.borica.bg/TDABK

За Ваше удобство може да ползвате „Ръководство за Регистрация на карта издадена от Токуда Банк за плащане с биометрични данни, чрез B-token на B-Trust“ за регистрация на карта за плащане в интернет с избран метод за идентификация и потвърждение на онлайн плащанията посредством биометрични данни: 

Ползването на Програмата 3DS на Mastercard Identity Check за сигурни плащания в интернет се осигурява и чрез познатия вече метод за идентификация, с въвеждане на допълнителна, статична 3D парола и еднократна динамична 3D парола, изпратена с SMS. 

Статична, постоянна парола за потвърждаване на картови плащания в интернет се доставя до Вас с писмото за ПИН код към картата Ви
Динамична еднократна парола се доставя до Вас чрез SMS по време на извършване на трансакция в интернет
Всеки път, когато плащате в интернет, плащането ще се потвърждава само чрез комбинация от двете пароли  - статична 3D парола, известна само на Вас, и еднократна динамична 3D парола, която получавате на своя мобилен номер, регистриран в Банката. Комбинацията от тези два пароли Ви осигурява висока сигурност на платежните операции, извършвани с карта в интернет.

За да промените своята статична парола, която вече знаете и ползвате, но бихте искали да промените, моля използвайте линка тук https://3ds.borica.bg/TDABK

За повече информация моля, запознайте се с ръководството за: Регистрация на статична 3DS парола за сигурни плащания с банкова карта в интернет 

Актуализация на телефонен номер за получаване на 3D паролата

 • За бърза и безпроблемна работа с услугата е важно да актуализирате номера, на който ще получавате SMS

Актуализацията може да се извърши:

 • в офис на банката

Как работи услугата "3D Сигурност на карти"?

Ползването на услугата "3D Сигурност на карти" не променя начина, по който сте плащали до този момент. Необходима е само още една допълнителна стъпка, която:

 • повишава безопасността на онлайн плащанията
 • дава допълнителна сигурност и контрол

При извършване на плащания в интернет:

въведете своите данни и данните на своята карта
ако онлайн търговецът, при който желаете да платите, участва в програмите за сигурни плащания в интернет, ще видите логото на картова организация Mastercard
преди да завършите плащането, ще Ви бъде изискана допълнителна автентикация в зависимост от ползвания от Вас метод 
използване на биометрични данни
или

ще бъдете попитани за Вашите статична и динамична 3D пароли
След правилното им въвеждане ще можете да платите с картата.

Онлайн банкиране


Услугата Интернет банкиране е защитена и надеждна система, достъпна по всяко време и място, на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 

Научете повече

При открадната или загубена дебитна или кредитна карта


(02) 981 54 09
в работно време

(02) 921 52 88

телефон специално за клиентите на Токуда Банк

0700 199 10

кратък номер за мобилни телефони.: *9910 

cards@tcebank.com