Кредитна карта Mastercard Bonus Cash

Разполагате със средства по всяко време на денонощието във всяка точка на света. С кредитна карта Mastercard Bonus Cash си осигурявате автоматично участие в лоялната програма на Токуда Банк АД „Бонус Кеш”.

Изпратете запитване

Условия

Валута на сметката

Лева

Срок на валидност на картата

24 месеца

Предимства

 • Получавате достъп до средствата по Вашата сметка, по всяко време на денонощието.
 • Пазарувате защитени в интернет, като ползвате допълнителен код за сигурност „3D Secure” на Mastercard.
 • Получавате информация за извършени плащания, тегления и наличности по Вашата банкова карта чрез SMS съобщения.
 • Можете да закупите туристически пакет или самолетен билет, да заплатите нощувка в хотел, наемете автомобил или друга услуга, свързана с пътуване или каквато и да е покупка направена в България и извън границите на България.
 • Получавате максимална степен на защита при извършване на трансакции, чрез използването на чип технология от най-ново поколение.
 • Гарантирано разплащане по света, на терминални устройства и чрез интернет.
 • Теглене на пари в брой от всеки банкомат в страната и в чужбина, обозначен със знак Mastercard.
 • Индивидуални месечни извлечения, изпращани на посочен от Вас електронен адрес.

Програма за лоялност

 • "Бонус Кеш“ е програма за клиенти на банката, свързана с използване на кредитни карти издадени от Токуда Банк, на ПОС терминали при търговци в страната.
 • Бонусът представлява сума в размер на 0,3% от стойността на всяко плащане с карта на ПОС терминал в България за покупки на стойност над 49,99 лв.
 • Бонусът се начислява автоматично, като обща сума за всеки отчетен период и се отразява като погасяване на задължения в извлечението по кредитна карта.
 • Лоялната програма „Бонус Кеш” е валидна само за кредитни карти, ползващи кредитен лимит, предоставен от Токуда Банк.
 • Участието в програмата се осъществява автоматично, при всяко ползване на картата на ПОС терминал при търговец в България за заплащане на стоки и услуги над 49,99 лв.
 • Необходимо условие за участие в лоялна програма „Бонус Кеш“ е договора за картата да не е прекратен и картата да е валидна.

Изисквания

 • Да сте български или чуждестранен гражданин, постоянно пребиваващ в страната, на възраст над 18 години
 • Да представите валиден документ за самоличност

Кандидатстване

В офис на банката

Посетете офис на банката и заявете Вашата нова карта Mastercard.

Онлайн запитване

Попълнете онлайн формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Допълнителни възможности

Плащане на битови сметки

Можете да заплащате своите комунални, абонаментни и други задължения на банкомат, в интернет на адрес www.epay.bg или чрез допълнителната услуга, която Ви предлагаме Електронни битови сметки – автоматично разплащане на задължения.

SMS известяване

Препоръчваме Ви да се възползвате от услугата, която предлагаме SMS известяване за извършени трансакции в страната и чужбина. С нея си осигурявате допълнителна сигурност и информация за извършените, чрез картата Ви плащания.

Сигурни мобилни разплащания

Можете да се възползвате и от услугата Mobi-B  – електронен портфейл, с която ще можете да управлявате банковата си карта от Вашия смартфон и по всяко време да имате 100% защита.

По-сигурни плащания в интернет - 3D Сигурност на карти

"3D Сигурност на карти" е услуга за по-голяма сигурност при онлайн разплащанията с дебитни и кредитни карти. Когато ползвате тази услуга, освен стандартните данни, изисквани от търговците при плащания през интернет - номер и валидност на картата, име на притежателя и CVV(CVC) код, е необходимо да въведете и получена 3D парола (комбинация от букви и цифри).

Услугата "3D Сигурност на карти" предлага да се включите в програмите за допълнителна сигурност при плащания през интернет на международния картов оператор Mastercard SecureCode.

Кои карти могат да ползват услугата "3D Сигурност на карти"?

Mastercard SecureCode могат да ползват притежателите на дебитни карти Maestro и кредитни карти Mastercard, издадени от Токуда Банк АД.

Как работи "3D Сигурност на карти"? 

Ползването на услугата "3D Сигурност на карти" не променя начина, по който сте пазарували до този момент. Преди да завършите плащането, ще бъдете попитани за своята 3D парола, която е известна единствено на Вас. Едва след правилното й въвеждане ще можете да платите с картата. Това само прави покупките Ви през интернет по-сигурни, когато плащате при търговци, регистрирани в програмата Mastercard SecureCode.

За по-сигурни плащания направете следното:

Първоначално регистрирайте картата си на банкомат на Токуда Банк или на друг банкомат в България от мрежата на Борика за ползване на услугата "3D Сигурност на карти".

След това пазарувайте през интернет, като посетите предпочитан от Вас сайт за онлайн пазаруване. Ако сайтът изисква плащанията с картата да се извършват при въвеждане на код за допълнителна сигурност 3D, се визуализира екран с логото на картова организация Mastercard SecureCode: 

 1. Въведете своите данни и данните на своята карта.
 2. Въведете своята 3D парола.
 3. Натиснете бутон "Submit".

Онлайн банкиране


Услугата Интернет банкиране е защитена и надеждна система, достъпна по всяко време и място, на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 

Научете повече