Дебитна карта Maestro

Международната дебитната карта Maestro с чип от Токуда Банк Ви предоставя възможност да пазарувате в страната и в чужбина и да теглите пари в брой от всички банкомати в България и света обозначени със знак Maestro.

Изпратете запитване

Условия

Валута на сметката

Лева

Срок на валидност на картата

48 месеца

Неснижаем остатък

10 лв.

 • Можете да издадете допълнителна/и карта/и към Вашата на близки или членове на семейството Ви, като следите извършените с тях трансакции, чрез SMS известия и движението по Вашата сметка.
 • Възможност да ограничите достъпа на картата/и само в страната, както и да определите индивидуални лимити за ползване на средства от сметката Ви.
 • Лесен достъп до средствата по Вашата сметка, по всяко време на денонощието.
 • Максимална степен на защита при извършване на трансакции, чрез използването на чип технология от най-ново поколение.
 • Да получавате преводи по свързаната с картата Ви сметка от други банки в страната и чужбина.
 • Да се разплащате сигурно в интернет, като ползвате услугата "3D Сигурност на карти".
 • Възможност за допълнителни средства по сметката към картата Ви под формата на овърдрафт кредит.

Изисквания

 • Да сте български или чуждестранен гражданин, постоянно пребиваващ в страната, на възраст над 18 години
 • Да представите валиден документ за самоличност

Издаване

В офис на банката

Посетете офис на банката и заявете Вашата нова карта.

Онлайн запитване

Попълнете онлайн формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Допълнителни възможности

Плащане на битови сметки

Можете да заплащате своите комунални, абонаментни и други задължения на банкомат, в интернет на адрес www.epay.bg или чрез допълнителната услуга Електронни битови сметки – автоматично разплащане на задължения.

SMS известяване

Препоръчваме Ви да се възползвате от услугата SMS известяване за извършени трансакции в страната и чужбина. С нея си осигурявате допълнителна сигурност и информация за извършените, чрез картата Ви плащания.

Сигурни мобилни разплащания

Можете да се възползвате и от услугата Mobi-B  – електронен портфейл, с която ще можете да управлявате банковата си карта от Вашия смартфон и по всяко време да имате 100% защита.

По-сигурни плащания в интернет - 3D Сигурност на карти

"3D Сигурност на карти" е услуга за по-голяма сигурност при онлайн разплащанията с дебитни и кредитни карти. Когато ползвате тази услуга, освен стандартните данни, изисквани от търговците при плащания през интернет - номер и валидност на картата, име на притежателя и CVV (CVC) код, е необходимо да въведете и получена 3D парола (комбинация от букви и цифри).

Услугата "3D Сигурност на карти" предлага да се включите в програмите за допълнителна сигурност при плащания през интернет на международния картов оператор Mastercard SecureCode.

Кои карти могат да ползват услугата "3D Сигурност на карти"?

Mastercard SecureCode може да се ползва от притежателите на дебитни карти Maestro и кредитни карти Mastercard, издадени от Токуда Банк АД.

Как работи "3D Сигурност на карти"? 

Ползването на услугата "3D Сигурност на карти" не променя начина, по който сте пазарували до този момент. Преди да завършите плащането, ще бъдете попитани за своята 3D парола, която е известна единствено на Вас. Едва след правилното й въвеждане ще можете да платите с картата. Това само прави покупките Ви през интернет по-сигурни, когато плащате при търговци, регистрирани в програмата Mastercard SecureCode.

За по-сигурни плащания направете следното:

Първоначално регистрирайте картата си на банкомат на Токуда Банк или на друг банкомат в България от мрежата на Борика за ползване на услугата "3D Сигурност на карти".

След това пазарувайте през интернет, като посетите предпочитан от Вас сайт за онлайн пазаруване. Ако сайтът изисква плащанията с картата да се извършват при въвеждане на код за допълнителна сигурност 3D, се визуализира екран с логото на картова организация Mastercard SecureCode: 

 1. Въведете своите данни и данните на своята карта.
 2. Въведете своята 3D парола.
 3. Натиснете бутон "Submit".

Онлайн банкиране


Услугата Интернет банкиране е защитена и надеждна система, достъпна по всяко време и място, на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 

Научете повече